Kundtjänst

Vanliga frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får.

Du kan vara lugn, vi hjälper dig att välja rätt. Följ länken nedan så finner du vår produktväljare där vi genom några enkla frågor guidar dig så du får det abonnemang som passar dig bäst.

Jag bor i villa

Jag bor i lägenhet

Givetvis kan du det. Även om du har bindningstid kan vi hjälpa dig och du får då tillgodoräkna dig eventuella kampanjer eftersom du tecknar abonnemang hos oss under kampanjperioden.

Ja absolut kan man besöka oss. Vi är ett 100% lokalt ägt företag och har våra rötter här i Ljungby. I vårt huvuddirektiv står klart och tydligt att vi jobbar kundfokuserat och att våra kunder lätt skall kunna komma i kontakt med oss är en självklarhet. Vi har vår lokal på Gängesvägen 13. Där finner du rådgivare och teknisk personal som står till er tjänst

Självklart. Via vår installationsgaranti är det ett av våra kundlöften att er anslutning skall fungera, innan vi börjar debitera er. Om ni behöver utökad hjälp så har vi vår installationshjälp som innebär att vi ser till att era enheter också fungerar mot internet.

Ja via vår samarbetspartner Telavox kan vi erbjuda IP telefoni till er.

Nej det gör vi inte. Det är endast Ljungby Energi som levererar TV kanaler via fibernätet, ingen annan. Avtal gällande TV kan endast tecknas via Ljungby Energi.

Nej tyvärr ingår inte router i våra abonnemang.

Oavsett om du har fiber idag från en annan leverantör eller om du vill skaffa fiber så börjar du med att fylla i vårt beställningsformulär.

Beställ fiber

Driftinformation

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Uppdatering angående störningar mot Googles tjänster.

Vi har lokaliserat problemet till en extern aktör och lagt om trafiken till annan tjänst. De upplevda störningar bör vara avhjälpta och trafiken skall flyta på normalt igen.

#driftstatus
... Se merSe mindre

3 veckor sedan

Det är sedan i fredags störningar på tjänster som är kopplade till Googles funktioner. Sökning vi Google fungerar inte tillförlitligt så vi rekommenderar att man provar annan söktjänst. Detta innebär att även Youtube och speltjänster påverkas i viss utsträckning.

Felsökning pågår och vi har tyvärr inget estimat i nuläget på när det kan vara i normal drift igen.

#driftstatus
... Se merSe mindre

3 veckor sedan

1 CommentKommentera på Facebook

Hur det än är så upplever iaf Jag att ni blir bättre och bättre på det ni gör! 😉

Ladda mer

Felanmälan

Har du problem med ditt internet?

Fyll i uppgifterna här bredvid och skicka in en felanmälan.